Product Description

Betaald Educatief Verlof Afstandsonderwijs
Opleidingscheques Secundair onderwijs
Vestiging Lesmoment Startdatum Lokaal
Geen data Geen data Geen data Geen data

De module is een onderdeel van de opleiding Koken.

Doel

In deze module zijn zoutarm, suikerarm, vetarm, vegetarisch … criteria die het aanpassen van het menu bepalen. Maatschappelijke trends en doelgroep
zorgen voor klemtonen in het uitwerken van bereidingen, gerechten en menu’s. De cursist maakt hierbij gebruik van diverse kooktechnieken.

Inhoud

Dagmenu

  • Samenstelling
    • Seizoensgebonden
    • Prijs
    • Voedingswaarde
  • Aanpassingen
  • Vervangproducten

Voorbereiding

  • Reiniging van vis

Bereidingen

  • Gerechten
  • Dagschotels

Afwerking

  • Gebruik van kruiden
  • Op smaak brengen

Voorkennis

De cursist beschikt over het deelcertificaat van de module “Basis koken” of voldoet aan één van de overige toelatingsvoorwaarden voor sequentieel geordende modules van het decreet van 15 juni 2007 betreffende het volwassenenonderwijs.

Prijs

  • Inschrijvingsgeld: € 120
  • Kopiegeld: € 4
  • Materialengeld

* Het materialengeld wordt betaald bij aanvang  van de opleiding en kan variëren.
** De juiste totale prijs is de prijs bij de inschrijving.

Studieduur

80 lestijden = 1 semester