Product Description

Betaald Educatief Verlof Afstandsonderwijs
Opleidingscheques Secundair onderwijs
Vestiging Lesmoment Startdatum Lokaal
De Bever dinsdag 18.00 – 22.30 u 23/01/2018 Kooklokaal

De module is een onderdeel van de opleiding Koken.

Doel

In deze module leert de cursist diverse degen en vullingen bereiden en verwerken. Hij maakt hierbij gebruik van diverse technieken.

Inhoud

Hartige gerechten

  • Bereiding
  • Afwerking
  • Op smaak brengen

Mousses en vullingen

  • Grondstoffen
    • Eieren en rauwe ingrediënten
    • Versheid
    • Verwerking
  • Bereiding

Degen en beslagen

  • Grondstoffen
    • Soorten bloem
    • Soorten rijsmiddelen
  • Technieken
    • Kneden van deeg
    • Uitrollen van deeg
    • Roeren van beslag
  • Bakken
    • Temperatuur
    • Baktijd
  • Eindproducten
    • Broden
    • Gebak
  • Afwerking
  • Versiering
    • Taarten

Chocolade

  • Chocoladesoorten
  • Temperatuur
  • Bewaring

Voorkennis

De cursist beschikt over het deelcertificaat van de module “Basis koken” of voldoet aan één van de overige toelatingsvoorwaarden voor sequentieel geordende modules van het decreet van 15 juni 2007 betreffende het volwassenenonderwijs.

Prijs

  • Inschrijvingsgeld: € 120
  • Kopiegeld: € 4
  • Materialengeld: +/- € 10 – € 12 + € 5

* Het materialengeld en kopiegeld worden betaald bij aanvang  van de opleiding.
** De info en prijzen zijn indicatief. De juiste enige prijs is de prijs bij de inschrijving.

Studieduur

80 lestijden = 1 semester