Product Description

Betaald Educatief Verlof Afstandsonderwijs
Opleidingscheques Secundair onderwijs
Vestiging Lesmoment Startdatum Lokaal
Mercurius maandag 18.00 – 21.50 u 11/09/2017 Grote keuken
Mercurius dinsdag 18.00 – 21.50 u 12/09/2017 Grote keuken

Doel

Kan jij ook languit vanuit je zetel genieten van ‘Komen eten’, ‘ Dagelijkse kost”, Sofie’s keuken’, ‘Vlaanderen kookt’,’ Mijn pop-up restaurant’ …..
Wat zou je er van vinden om al die lekkere dingen ook te ruiken en te proeven…. meer zelfs, ze zelf klaar te maken!

CVO biedt die mogelijkheid!

Gezellig met een groepje mensen de heerlijkste gerechten leren klaar maken en daarna samen tafelen…
Misschien zit er wel een topchef in jou verborgen…

Twijfel niet langer en grijp de kans om je kooktalenten te ontdekken!

Inhoud

Deze module omvat het aanleren van bereidingen met vlees en gevogelte.
De nadruk ligt op:

  • Het voorbereiden van groenten, fruit, vlees en gevogelte.
  • Het uitvoeren van bereidingen met vlees en gevogelte.
  • Het versnijden en schikken na de bereiding.
  • Het bereiden van begeleidende sauzen voor vlees en gevogelte.
  • Het bereiden van soepen op basis van vlees en gevogelte.
  • In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Voorkennis

De cursist dient verplicht e basiscompetenties te bezitten van de modules: Basis keuken, Initiatie warme keuken, Koude keuken

Prijs

  • Inschrijvingsgeld: € 120
  • Materialengeld: +/- € 12 – € 20 per les + € 5

* Het handboek en kopiegeld worden betaald bij aanvang  van de opleiding.
** De info en prijzen zijn indicatief. De juiste enige prijs is de prijs bij de inschrijving.

Studieduur

80 lestijden = 1 semester