Product Description

Betaald Educatief Verlof Afstandsonderwijs
Opleidingscheques Secundair onderwijs
Vestiging Lesmoment Startdatum Lokaal
De Bever woensdag 18.30 – 21.30 u. 12/09/2018

Doel

De Japanse lessen voor beginners bieden voor ieder wat wils. De focus ligt er op woordenschat die je in dagdagelijkse conversaties kan gebruiken, maar ook culturele elementen komen aan bod.

Inhoud

Vaak wordt de vraag gesteld: “Waarom Japans leren?”. Het antwoord op deze vraag is natuurlijk voor iedereen anders. Sommigen houden van anime en manga, waardoor ze aangespoord worden om hun tanden te zetten in de Japanse taal. Ook zijn er de wereldreizigers die graag een nieuwe exotische bestemming willen ontdekken en Japans leren om een babbeltje te slaan met de lokale bevolking. Dit is de beste manier om een land, cultuur en populatie beter te leren kennen, waardoor men nog meer uit een reis kan halen.

Zakenmensen zijn gemotiveerd om de beste deal te sluiten. Kennis van de taal en cultuur van de zakenpartner is altijd een voordeel. Ben je sportief, dan tel je waarschijnlijk de dagen af naar de Olympische Spelen, die in 2020 in Tokio zullen doorgaan. Waarom de atleten niet in het Japans aanmoedigen? Misschien zoek je wel gewoon een uitdaging en voel je de kriebels om deze prachtige taal te leren. Iedereen is welkom!

De Japanse lessen voor beginners bieden voor ieder wat wils. De focus ligt er op woordenschat die je in dagdagelijkse conversaties kan gebruiken, maar ook culturele elementen komen aan bod.

Vooral het eerste semester is het belangrijk dat je elke keer naar de les komt. In het begin zijn de lessen namelijk tamelijk intensief. Je leert een taal die volledig nieuw voor je is en op enorm veel vlakken verschillend is ten opzichte van het Nederlands. Je zal al vrij snel hiragana en katakana, twee van de drie geschriften, aangeleerd krijgen.

Kanji komt het tweede semester pas aan bod. Ook zal er naar gestreefd worden om jou op een goed tempo een basiskennis Japans te laten verwerven, zodat je vlug, maar op een simpele manier kan communiceren met anderen.

Voorkennis

Geen voorkennis vereist

Prijs

  • Inschrijvingsgeld: € 180,00
  • Handboek: € 80,00 (Genki 1 Second Edition: An Integrated Course in Elementary Japanese 1 with MP3 CD-ROM I 4789014401)
  • Werkboek: € 34,00 (1 Second Edition: An Integrated Course in Elementary Japanese 1 with MP3 CD-ROM workbook I 478901441X)
  • Kopiegeld: € 10,75
  • Materialengeld

* Het materialengeld wordt betaald bij aanvang  van de opleiding en kan variëren.
** De juiste totale prijs is de prijs bij de inschrijving.

Studieduur

120 lestijden = 1 schooljaar