Product Description

Betaald Educatief Verlof Afstandsonderwijs
Opleidingscheques Secundair onderwijs
Vestiging Lesmoment Startdatum Lokaal
De Bever dinsdag 18.15 – 22.15 u. 04/09/2018 Keuken

Doel

De basistechnieken voor het koken komen ook nog ruim aan bod in een volledige menu. Je leert er eenvoudige soepen, vlees- , vis- en groentegerechten bereiden. Het bereiden en opdienen van aperitieven, amuses en desserten worden niet vergeten. Ook hier wordt aandacht besteed aan de hygiëne en veiligheid tijdens het koken.

Inhoud

Hier worden leuke en originele gerechten aangeboden voor de dagelijkse keuken. Je hebt de basistechnieken al onder de knie en het mag een tikkeltje moeilijker.

Er worden meer ingrediënten in een gerecht verwerkt. Vlees, Vis en groenten worden op een correcte manier versneden.

Voorkennis

Je moet beschikken over een deelcertificaat van de module “basis koken” of je moet door middel van een instapproef tijdens de eerste les aantonen dat je de basisvaardigheden beheerst.

Prijs

  • Inschrijvingsgeld: € 120
  • Kopiegeld: € 4
  • Materialengeld

* Het materialengeld wordt betaald bij aanvang  van de opleiding en kan variëren.
** De juiste totale prijs is de prijs bij de inschrijving.

Studieduur

80 lestijden = 1 semester