Product Description
Betaald Educatief Verlof | Afstandsonderwijs |
Opleidingscheques | Secundair onderwijs |
Vestiging | Lesmoment | Startdatum | Lokaal |
De Bever | woensdag 18.15 – 22.15 u. | 05/09/2018 | Kooklokaal |
Doel
In deze module leert de cursist een volledig menu bereiden. Traditionele gerechten worden in deze module vervangen door hedendaagse gerechten die aansluiten bij de trends. Voedingsmiddelen, smaakmakers en kruiden worden verwerkt in hedendaagse gerechten. De cursist maakt hierbij gebruik van diverse kooktechnieken.
Inhoud
Trendy basiskooktechnieken
- Stomen
- Wokken
- Grillen
Trendy werken
- Bereidingstijd
- Combinatie smaken
- Gebruikte voedingsmiddelen
Sausen
- Warme sausen
- Koude sausen
Hapjes
Europese gerechten
- Mediterraan
- Oost-Europees
Niet-Europese gerechten
- Aziatisch
- Afrikaans
- Amerikaans
Afwerking
- Verse kruiden
- Gerecht op smaak
- Dresseren
Voorkennis
De cursist beschikt over het deelcertificaat van de module “Basis koken” of voldoet aan één van de overige toelatingsvoorwaarden voor sequentieel geordende modules van het decreet van 15 juni 2007 betreffende het volwassenenonderwijs.
Prijs
- Inschrijvingsgeld: € 120
- Kopiegeld: € 4
- Materialengeld: +/- € 10 – € 12 + € 5
* Het handboek en kopiegeld worden betaald bij aanvang van de opleiding.
** De info en prijzen zijn indicatief. De juiste enige prijs is de prijs bij de inschrijving.
Studieduur
80 lestijden = 1 semester